-->

Iklan Billboard 970x250

PERANGKAT BAHASA JAWA SMA/SMK KUR 13 REVISI

Iklan 728x90

PERANGKAT BAHASA JAWA SMA/SMK KUR 13 REVISI


Assalamu'alaikkum wr.wb.

Sugeng menapa kemawon.

Mangga ingkang ngersakaken perangkat pembelajaran Basa Jawa kurikulum 2013 ingkang sampun dipunrevisi. Saged dipundonlot wonten ing ngandhap menika.


RPP Kelas X

RPP Kelas XI

RPP Kelas XII


Matur nuwun sampun mampir..

Wassalamu'alaikum wr.wb.
Baca Juga
SHARE
Subscribe to get free updates

Related Posts

3 comments

Post a Comment

Iklan-iklan

loading...