-->

Iklan Billboard 970x250

GEGURITAN : ING PAWIYATANKU

Iklan 728x90

GEGURITAN : ING PAWIYATANKU




Pirang-pirang wulan nggonku ngenteni
Tekaning dina kang tak anti-anti
Dina kang katon endah sajroning ati
Nyawang papan kawiyatan sing tak tresnani

            Para murid kang padhabungah
            Lomba-lomba kang kaleksanan
            Ugi papan kang tinata rapi
            Naming kangge ngrayakake
Dina kelairan pawiyatan
kang tak banggakake
SMK 1 Wonosari……
Papan pawiyatan kang saya mukti

Baca Juga
SHARE
Subscribe to get free updates

Related Posts

1 comment

Post a Comment

Iklan-iklan

loading...