-->

Iklan Billboard 970x250

GEGURITAN : PERJUANGAN

Iklan 728x90

GEGURITAN : PERJUANGAN




Cahyo abang semburat ing brang wetan
Sumuring samirono nalasak gegodhongan
Nembus rasa jroning atiku
Aku kelingan marang cerita perjuanganmu
Simbah kita rumiyin
Ngrelakake jiwa lan raga kanggo bangsa
Ora kenal sayah utawi nyerah
Ora ngelingi panas utawi adem
Tetep jumeneng wonten tlatah bumi pertiwi
Sengsarane bangsa uga sengsara kita
Tangising ibu pertiwi amarga penjajah
Uga tangis kita sedaya
“MARDIKA INDONESIA”

Baca Juga
SHARE
Subscribe to get free updates

Related Posts

Post a Comment

Iklan-iklan

loading...