-->

Iklan Billboard 970x250

GEGURITAN TEMA SEKOLAHKU

Iklan 728x90

GEGURITAN TEMA SEKOLAHKU



    Sekolahku,
Gedungmu sing megah
Gawe wong dadi gumregah
Wit-witan kang katata
Dadekake
kahanan endah dadi kanyata

Sekolahku,
Sekolah kang dadi favoritku
Gawe tentreming atiku
Guru-guru kang menehi ilmu
Gawe padhanging uripku

Sekolahku,
Tambahing umurmu
Dadekake gagahing kualitasmu

Sekolahku,
Murid-murid sing golek ilmu
Ngucapke ulang tahun sing ke 48 (papat wolu)


Baca Juga
SHARE
Subscribe to get free updates

Related Posts

1 comment

  1. Evan....kudengar kamuksudah meninggal...semoga apa yang kamu kerjakan jadi amalmua Aamiin

    ReplyDelete

Post a Comment

Iklan-iklan

loading...