-->

Iklan Billboard 970x250

Contoh Geguritan Tema Ibu

Iklan 728x90

Contoh Geguritan Tema Ibu


Dening : 
Christiana Luluk SH



Tresna asih panjenengan kados segara
Jembar tanpa upama
Sanajan panjenengan tebih saking kula
Nanging tresna lan asih panjenengan
Tasih krasa ing njero dhadha

Kula ngaturaken sungkem
Sewu lepat nyuwun pangapunten
Mugi panjenengan tansah
Kaparingan seger waras
Kalaksana sedaya
Gegayuhan penjenengan

Baca Juga
SHARE
Subscribe to get free updates

Related Posts

Post a Comment

Iklan-iklan

loading...