-->

Iklan Billboard 970x250

GEGURITAN : TAN KAJARWA

Iklan 728x90

GEGURITAN : TAN KAJARWA



Dening : 
Rendi Hendrajaya S.


Rantaming kandha katon perbawa
Menawa jumbuh tumraping rasa
Kala mangsane bab kandha dadi wisa
Jinarwa nendhes nyiksa batin myang raga
Jinarak kawedhar ilat manungsa

Kandha cinaket lena
Kurang panduga nemahi pralaya
Apa sira bisa njarwa?
Sewu rasa tan kandheg ing kandha

Baca Juga
SHARE
Subscribe to get free updates

Related Posts

Post a Comment

Iklan-iklan

loading...